diumenge, 19 d’abril del 2020

Inici del 3r trimestre

Queridas familias,

Como sabéis, continuamos con la situación de confinamiento, por lo que, a partir de hoy, comenzamos el 3r trimeste y lo hacemos de la misma forma que acabamos el segundo, por vía telemática. Así, desde hoy mismo, estad atentos a los blogs de cada grupo, en los cuales se irán dando indicaciones de las actividades y propuestas a realizar. 
Y, para comenzar el trimestre con un poco de diversión y entretenimiento, os proponemos esta actividad para que realicéis en familia. Aquí tenéis fotos de l@s maestr@s del cole cuando eran pequeños. Os invitamos a que adivinéis quién es cada un@. Podéis dejar vuestras respuestas en los comentarios, a ver cuántos adivináis. Tenéis de tiempo hasta final de mes. Después, publicaremos las soluciones. 

 ¡¡¡A JUGAR!!! 

Estimades famílies, 

Com sabeu, continuem amb la situació de confinament, motiu pel qual, a partir d'avui, començarem el 3r trimestre i ho farem de la mateixa forma que acabàrem el segon, per via telemàtica. Així, des d'avui mateix, esteu atents als blogs de cada grup, en els quals s'aniran donant indicacions de les activitats i propostes a realitzar. 
I, per començar el trimestre amb una mica de diversió i entreteniment, us proposem aquesta activitat per realitzar en família. Aquí teniu les fotos dels mestres de l'escola quan eren petits. Us convidem a que endevineu qui és cadascú. Podeu deixar les vostres respostes als comentaris, a veure quants endevineu. Teniu de temps fins a final de mes. Després, publicarem les solucions. 

 A JUGAR!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.